NSMN

NSMN

Ahad, 3 Julai 2016

Larat ke tak larat?

so today hari2 nak last puasa which is lagi berapa hari nak raya. aku punya preparation? no i dont have any. lol pity me. ahaa ni semua sbb kerja deret2 double shift matilanakk. aku plan kalau morning manjang, balik kerja boleh shoot balik bp teruss. ini mmg takdak can langsung aihh. takpa, sis redha. zzz cerita dia memang sis tak larat la dik. aduhhh baru faham penat betul kerja dgn orang ni. rasanya macam nak resign je and go on dgn life plans aku tuww. wiwiwiwi. taknak duduk mesia pelishhhh :( iols nak lari jauh sejauh yang boleh. sebab nak tinggalkan orang2 yang iols taknak jumpa lagi dah. boleh tak cemtu? aihhh sebenarnya iols taktau nak cerita apa, sbb since dah delete older post tuww iols dah blurr nak cerita apa. heh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan